Beheer

Uw financiële situatie onderhouden

Of het nu om het afsluiten van een hypotheek, een aanvullende pensioenregeling of het afsluiten van een autoverzekering gaat: we doen dit met plezier voor u.

Maar daarmee bent u er nog niet. Veranderingen volgen elkaar snel op. Niet alleen uw situatie, uw wensen en behoeften veranderen, maar we ervaren steeds weer dat ook in de regelgeving nogal eens wat wijzigt. Bovendien is het goed om zo nu en dan alles met elkaar door te nemen, is uw hypotheekrente nog de juiste, in hoeverre ligt u nog op koers?

Uw financiële situatie dient te worden onderhouden. We vinden het daarom belangrijk dat u en wij contact met elkaar houden en dat u met uw financiële vragen bij ons werkelijk terecht kunt. Daar zijn we voor, dat is ons werk. En we zijn blij met u als klant en doen er alles aan dat u ook blij met ons bent.

We willen graag dat u bij ons goed zit en goed blijft zitten.
Derhalve is ons bedrijfsmodel er op gericht regelmatig contact met u te hebben en op het verkrijgen van een totaalbeeld van uw financiële situatie. Pas dan kunnen we u het beste adviseren en uw financiële situatie up to date houden. Dat is voor u weer een zorg minder, voorkomt verrassingen en kan u onnodige kosten besparen. Wij letten daar samen met u op.

Ook het beheren van uw financiën doen wij op de manier die u dan van ons gewend bent: eerlijk, helder, duidelijk en met kennis van zaken. Gericht op het juiste resultaat voor u. En op de manier zoals u wenst. U bent immers de klant.

Onze werkwijze

keyboard_arrow_up