Vergelijkingskaarten

Wat zijn vergelijkingskaarten?

De Vergelijkingskaart is geïntroduceerd om het vergelijken van adviseurs makkelijker te maken voor de consument. Hierbij is voor een aanpak gekozen die op dat punt tekort schiet. Adviseurs kunnen maar één gemiddeld bedrag op de Vergelijkingskaart plaatsen waar meer nuance gewenst is. Aangezien dit een wettelijk model is plaatsen ook wij deze Vergelijkingskaarten op onze site, en zullen wij deze ook actief overhandigen waar nodig.

Bekijk hier de vergelijkingskaarten (pdf):

Omdat wij transparantie hoog in het vaandel hebben staan hebben wij een extra document opgenomen naast de standaard Vergelijkingskaarten waarin onze tarieven voor verschillende producten staan vermeld door middel van bandbreedtes. Die bandbreedtes geven een veel beter beeld van onze kosten dan de bedragen die in de Vergelijkingskaart staan opgenomen. Wij adviseren u daarom om beide documenten, zowel de standaard Vergelijkingskaart als ook het document Uitleg Tarieven, goed te bestuderen om daarmee een zo volledig mogelijk beeld over de kosten van onze dienstverlening te verkrijgen.

Daarbij merken we op dat de in het document Specificatie Tarieven vermelde bandbreedtes indicaties zijn die gebaseerd zijn op onze ervaring. Echter, elk adviestraject is maatwerk. Er kan dus van die bandbreedtes worden afgeweken. Hierover zullen wij u tijdens ons kennismakingsgesprek meer vertellen.

keyboard_arrow_up