Verzekeringen

Portefeuillecontrole in Den Haag

Een vast onderdeel van onze werkzaamheden is het beoordelen van bestaande, zowel particuliere als zakelijke, verzekeringsportefeuilles. In de meeste gevallen is het mogelijk om een besparing te realiseren en/of de voorwaarden te verbeteren.

Ook komt het regelmatig voor dat wij dubbele dekkingen en/of hiaten constateren. Dubbele dekkingen zijn zonde van het geld, hiaten zijn potentieel grote risico’s.

De portefeuillecontrole voeren wij kosteloos voor u uit. Baat het niet dan schaadt het niet. Zie het als een gratis second opinion. Onze ervaring leert dat in de meeste gevallen behoorlijke verbeteringen en besparingen zijn te behalen.

Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat wij inzage in uw huidige verzekeringen krijgen. Daarvoor hebben wij kopieën van uw polissen nodig. Zijn deze stukken oud dan is dat geen probleem: met behulp van uw machtiging vragen wij de recente polisgegevens op.

Wij brengen alles in kaart, wij adviseren u welke wijzigingen kunnen (moeten) worden doorgevoerd. Gaat u akkoord met ons voorstel dan zorgen wij voor het beëindigen van de oude en aanvragen van de nieuwe contracten.

Ontwoekeren

Bijna iedereen heeft wel een woekerpolis, waarschijnlijk heeft u er ook één. Heel veel polissen zijn nog niet ontwoekerd. Dat betekent dat er nog heel veel claims bij verzekeraars kunnen worden ingediend (het terugvorderen van te hoge kosten die in het verleden gemaakt zijn). Tevens zijn er voordelen naar de toekomst te behalen.

Wij helpen u bij het ontwoekeren volgens een specifieke methode. Om de juiste methode te vinden zijn we niet over één nacht ijs gegaan: wij willen een optimaal resultaat voor u bereiken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden en hebben wij uit vele alternatieven één specifieke methodiek geselecteerd. Dit is een werkwijze die in onze optiek het beste resultaat biedt en het meest efficiënt werkt.

Wij helpen u bij het indienen van uw claim, wij onderzoeken samen met u hoe u uw doelstelling(en) op een gunstiger wijze kan realiseren en begeleiden u in het traject om dat te bewerkstelligen.

Ontzorgen

Onze belangrijkste doelstelling is om u te ontzorgen. Breng uw verzekeringen bij ons onder en u hoeft er nauwelijks meer naar om te kijken.

Heeft u een schade? Meld het ons en wij zorgen ervoor dat de claim efficiënt wordt afgehandeld. Moet er een wijziging worden doorgevoerd? Wij zorgen ervoor dat dit in orde komt.

Uw overlijdensrisicoverzekering

Bij de particuliere verzekeringen verdient de overlijdensrisicoverzekering extra aandacht. Is uw polis een aantal jaar geleden afgesloten? Laat deze dan door ons beoordelen, omdat de premies voor deze verzekeringen de afgelopen jaren behoorlijk verlaagd zijn is een forse besparing op de toekomstige premies vaak mogelijk.
Een mailtje of telefoontje is veelal voldoende of u komt bij ons langs in Den Haag. U hoeft niet zelf aan de slag te gaan, wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt.

keyboard_arrow_up