Hypotheekadvies

Uw hypotheek. Onze specialiteit.

Een juiste hypotheek zorgt voor de gewenste financiële ruimte. Niet alleen nu, maar ook later.

Het afsluiten van een hypotheek verdient dan ook de aandacht die het nodig heeft. Die aandacht krijgt u van ons. Pas met werkelijk goed advies bereikt u het juiste eindresultaat. En bespaart u onnodige kosten. Wij zijn immers van mening dat een hypotheekadvies pas goed is, als zich dat ook weer terugverdient.

Geen twijfel dat we voor u op zoek gaan naar de juiste constructie, met de juiste rente en voorwaarden. Daarvoor zijn we adviseurs, kennen we de geldverstrekkers, weten we waar we op moeten letten. Gelukkig zijn we hierbij volledig onafhankelijk, een absolute vereiste. En gelukkig zijn we creatief en deskundig genoeg in het vinden van de meest voordelige oplossing voor u.

Het kopen en financieren van een huis is een intensief proces waarin ratio en emotie samen komen. Wel zo rustig als u dan weet dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de financiering. Dat doen wij voor u. Het is namelijk ook onze zorg dat u optimaal kunt genieten van uw huis.

Graag vertellen we in een vrijblijvend gesprek in Den Haag hoe we dat voor u willen bereiken.

Second opinion

Heeft u zelf voldoende kennis van hypotheken (of financiele producten) en kunt u zelf voorwaarden en renten goed vergelijken? We dagen u uit voor een second opinion. Levert u altijd voordeel op.

Bent u een starter?

Het wordt jullie niet makkelijk gemaakt om een huis te kopen. Wij proberen het starters juist makkelijk te maken. Wil je meer informatie voor starters? Bekijk dan onze speciale pagina voor starters.

Aparte projecten

Zoals een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap):
De aankoop van een woning via een CPO komt steeds vaker voor. De financiering hiervan vereist specifieke aandachtspunten en ervaring hoe dit aan te pakken.
Uiteraard kunt u ook voor de financiering van uw woning via een CPO bij ons terecht.

keyboard_arrow_up