Wat zeggen onze klanten

Anoniem

We hebben in ons leven al diverse woningen gekocht en zijn zelf redelijk bedreven in het vinden van een goede hypotheek op internet. Toch geeft een extra check door René de Jonge ons altijd nog wat extra zekerheid en vaak weet hij ons ook weer positief te verrassen met een extra scherpe aanbieding of slimme tips voor onze financiële huishouding. Daarnaast vinden we de persoonlijke benadering altijd heel prettig.

Patrick en Saskia, Den Haag

Met veel plezier wonen wij in Den Haag wat mede te maken heeft met de stad zelf, maar ook door onze dakopbouw die wij hebben laten plaatsen. Daardoor is de woonoppervlakte met 50m2 vermeerderd tot ongeveer 145m2, excl. een heel ruim dakterras. Het is een heerlijke woning vinden wij. Voor de totale financiering daarvan hebben we René geraadpleegd. Hij heeft ruim de tijd genomen om ons van juiste informatie te voorzien. Hij deed er niet moeilijk over als we extra tijd nodig bleken te hebben voor meer advies en uitleg, ondanks de vooraf gemaakt afspraak over de vergoeding. René is geduldig en heel kundig en dat maakt dat we ons gaarne hebben laten informeren door hem. Daarnaast is het erg prettig dat hij econoom is en dat spreekt wat ons betreft in zijn voordeel. Kortom, wij hebben een goed hypotheekproduct waarover we zeer te spreken zijn.

Margriet van Westenbrugge

René heeft onlangs voor de tweede keer een hypotheek voor ons gerealiseerd. Door zijn betrokkenheid, vakkennis, daadkracht én engelengeduld heeft hij het weer voor elkaar gebokst! Voor mij als ondernemer is een hypotheek geen appeltje-eitje. En juist dan ben je bij René aan het juiste adres. Dank voor je inzet René!

Guylian & Liza van der Linde, Den Haag

René heeft ons geholpen met het regelen van een hypotheek voor een huis wat we willen laten bouwen in eigen beheer. De gemeente verkocht de grond in erfpacht en wij hadden zelf ook nog onze oude woning te verkopen. Alles bij elkaar was het een complexe situatie.
René heeft ons super begeleid tijdens dit hele traject, zorgvuldig alles uitgezocht, pro-actief met de gemeente afgestemd met als eindresultaat een hypotheek met uitstekende voorwaarde. René zoekt de balans tussen het beste voor zijn klant met daarbij de minste risico’s. Dank René we komen graag bij je terug!

Lynda from Brielle

Just a note to say thank you very much for the beautiful flowers and indeed thank you for all your help with arranging the finance for the purchase of our new home in Brielle.
Everything went very smoothly and your recommendation of the notary was great. They were absolutely so helpful on the day and we are now settling into our house in Brielle very well!

keyboard_arrow_up