Wat zeggen onze klanten

 • Guylian & Liza van der Linde, Den Haag

  René heeft ons geholpen met het regelen van een hypotheek voor een huis wat we willen laten bouwen in eigen beheer. De gemeente verkocht de grond in erfpacht en wij hadden zelf ook nog onze oude woning te verkopen. Alles bij elkaar was het een complexe situatie.
  René heeft ons super begeleid tijdens dit hele traject, zorgvuldig alles uitgezocht, pro-actief met de gemeente afgestemd met als eindresultaat een hypotheek met uitstekende voorwaarde. René zoekt de balans tussen het beste voor zijn klant met daarbij de minste risico’s. Dank René we komen graag bij je terug!

 • Margriet van Westenbrugge

  René heeft onlangs voor de tweede keer een hypotheek voor ons gerealiseerd. Door zijn betrokkenheid, vakkennis, daadkracht én engelengeduld heeft hij het weer voor elkaar gebokst! Voor mij als ondernemer is een hypotheek geen appeltje-eitje. En juist dan ben je bij René aan het juiste adres. Dank voor je inzet René!

 • Patrick en Saskia, Den Haag

  Met veel plezier wonen wij in Den Haag wat mede te maken heeft met de stad zelf, maar ook door onze dakopbouw die wij hebben laten plaatsen. Daardoor is de woonoppervlakte met 50m2 vermeerderd tot ongeveer 145m2, excl. een heel ruim dakterras. Het is een heerlijke woning vinden wij. Voor de totale financiering daarvan hebben we René geraadpleegd. Hij heeft ruim de tijd genomen om ons van juiste informatie te voorzien. Hij deed er niet moeilijk over als we extra tijd nodig bleken te hebben voor meer advies en uitleg, ondanks de vooraf gemaakt afspraak over de vergoeding. René is geduldig en heel kundig en dat maakt dat we ons gaarne hebben laten informeren door hem. Daarnaast is het erg prettig dat hij econoom is en dat spreekt wat ons betreft in zijn voordeel. Kortom, wij hebben een goed hypotheekproduct waarover we zeer te spreken zijn.

 • Anoniem

  We hebben in ons leven al diverse woningen gekocht en zijn zelf redelijk bedreven in het vinden van een goede hypotheek op internet. Toch geeft een extra check door René de Jonge ons altijd nog wat extra zekerheid en vaak weet hij ons ook weer positief te verrassen met een extra scherpe aanbieding of slimme tips voor onze financiële huishouding. Daarnaast vinden we de persoonlijke benadering altijd heel prettig.

 • Anoniem, Den Haag

  Uitermate plezierig contact, deskundig advies en, heel belangrijk, recht-door-zee. Ongeveer zeven jaar geleden voor het bureau René de Jonge gekozen, omdat hij (zijn bureau) de beste hypotheek-offerte leverde, waarbij geen provisie op onzichtbare wijze verdween. Ook de recente hypotheek-switch is goed geregeld, AOV idem. Heldere afspraken, geen getut.

 • Niels en Marie-Louise van Campen, Den Haag

  Onze hypotheektermijn liep pas over negen maanden af en we wilden tijdig informatie inwinnen over de verlenging van onze hypotheek. We kregen snel advies met een aantal opties op een rij. Heerlijk om snel te kunnen beslissen. De honorering was al even duidelijk. Per saldo heeft het ons geld opgeleverd. Als het goed voelt moet je doorpakken. Dat is ons gevoel met de financieel adviseurs van René de Jonge.

 • S. Cohnen, Amsterdam

  René de Jonge Financieel Adviseurs heeft ons inmiddels meermaals adequaat geadviseerd en begeleid bij het oplijnen en/of aangaan van een hypotheek. Wij ervaren de dienstverlening en het persoonlijk contact als heel prettig en behulpzaam. Hun kennis en ervaring geeft ons vertrouwen. Wij verwachten de inmiddels opgebouwde relatie ook in de toekomst voort te zetten.

 • Ir H.C. Brat, Den Haag

  Het team van René de Jonge bestaat uit professionele medewerkers. Ze kennen je achtergrond goed en weten welke producten je hebt afgenomen, ook als die niet via hen zelf zijn afgenomen. Ze weten daarbij wat er speelt in de markt en vooral ook waar het heen gaat. Hierdoor kunnen ze je goed helpen om slimme keuzes te maken in je portefeuille van financiële producten. Het advies is eerlijk en open en er op gericht om je als klant snel en goed te helpen.

 • HHJ Holtkamp, Tytsjerk

  Vorig jaar hadden we een flinke stormschade. Diverse grote oude bomen waren omgewaaid, de schade aan de tuin was groot.

  Toen we de schade-expert tijdens de inspectie van de schade spraken bleek dat bij veel andere particulieren de schade aan de tuinaanleg niet verzekerd was, omdat lang niet elke verzekeraar dit soort schades afdekt.

  Gelukkig heeft Peter van Dijken van Rene de Jonge Financieel Adviseurs ons bij het afsluiten van ons verzekeringspakket goed geadviseerd en rekening gehouden met mogelijke stormschade aan de tuin. Wij konden deze schade volledig verhalen op de verzekeraar en deze keerde vervolgens snel uit.

  Inmiddels is de tuin weer in oude glorie hersteld.

 • D. Moret, Den Haag

  Toen bij mij de paniek volledig insloeg na een enorme lekkage in het gehele hotel, was Peter de eerste die direct en ongevraagd op de stoep stond om alles van A tot Z te regelen, hij was oprecht mijn rots in de branding!

 • Familie Barkhof, Den Haag

  We worden goed ontzorgd door René de Jonge Financieel Adviseurs. Onze financiële situatie wordt goed in de gaten gehouden. Zodra  er een optimalisatie  kan worden gedaan worden wij op de hoogte gesteld van de mogelijkheden. Dit geeft een rustig gevoel.

 • Fam. Verhaar te Bilthoven

  Regelmatig wandelden wij langs ons ‘droomhuis’ bij ons in de buurt. Ik praat over begin 2000. Als dat eens te koop zou worden gezet, dan zouden we snel willen toehappen. Tegelijkertijd speelde de toetreding van mijn vrouw tot een maatschap interne geneeskunde, gepaard gaande met een te betalen goodwill-som/ lening. Plots kwam het huis ineens op de markt; een oudere dame, inmiddels weduwe, wilde het graag aan ons verkopen. Kortom, er was behoefte aan financieel advies waarbij wij een aantal instanties (banken, verzekeraars, VVAA, etc.) hebben afgetast. Tijdens een werklunch met een collega-arts kwam de naam van René de Jonge Financieel Adviseurs ter sprake. René de Jonge had net als ik, ook in Rotterdam gestudeerd en hij had veel ervaring met financiële adviezen aan medisch specialisten (mijn vrouw en ik zijn beide internist). Wij hebben contact met René de Jonge opgenomen wat uitmondde in diverse ‘uitgebreide’ gesprekken bij ons thuis over de verschillende hypotheekvormen, verzekeringen, etc. Na veel wikken en wegen werd gekozen voor een hypotheek met een rente-periode voor 1 jaar vast, wat later werd overgezet naar een variabele rente. Hier zijn wij al jaren zeer content over. Niet alleen de goodwill-financiering werd geregeld, maar ook ons beider levensverzekeringen (losstaand van de hypotheek). In een latere fase werd ook aangevangen met Banksparen en vorig jaar (2013) is ons hele financiële plaatje weer eens ge-update door René, incl. pensioenopbouw en reserveringen voor twee toekomstig (universitaire) studies van ons kids (nu 14 en 17 jaar oud). Wij zijn inmiddels dus al bijna 15 jaar klant van René de Jonge (naar aller tevredenheid). Zij gaan nooit over 1 nacht ijs en denken letterlijk met je.

 • Anoniem

  Ik heb afgelopen voorjaar via Jan van Sittert van René de Jonge een hypotheek afgesloten voor koopwoning in Den Haag. Vanaf het eerste moment was het contact erg prettig en informeel. De verschillende opties werden met veel geduld uitgelegd, er werd meegedacht met mijn situatie en helder en begrijpelijk gemaakt wat de mogelijkheden waren. Daardoor heb ik het gevoel dat ik een goede en afgewogen keuze heb gemaakt over mijn hypotheek. Ook de zorgvuldigheid waarmee Jan werkt heb ik als erg prettig ervaren. Geen detail werd over het hoofd gezien en ik ben steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Verder is Jan erg flexibel als het gaat om het maken van afspraken en kon ik hem altijd bellen als ik ergens over twijfelde of een vraag had. Uiteindelijk heb ik een hypotheek afgesloten tegen een zeer gunstige rente. Het is wat mij betreft dan ook een uitstekende keus geweest om mijn hypotheek via René de Jonge te regelen, een aanrader!

 • De Werff Architectuur, Den Haag

  Als twee zelfstandige ondernemers een hypotheek krijgen is helemaal niet gemakkelijk in deze tijd.

  Een vriend, zelf zelfstandig ondernemer, had zelf net een huis gekocht en adviseerde ons om contact op te nemen met zijn financiële man, Jan van Sittert van René de Jonge Financieel Adviseurs.

  Door een heldere inschatting te maken van onze mogelijkheden en heel alert alle financiële aspecten in het oog te houden is het ons gelukt om een hypotheek te krijgen die precies bij ons past. Zelfs met Nationale Hypotheekgarantie.

  Ook de rest van het proces zoals het vinden van en samenwerken met een makelaar en notaris is door het netwerk en de samenwerkingsvaardigheden van Jan van Sittert probleemloos verlopen.

  Mijn vrienden die nu een huis zoeken adviseer ik direct om hetzelfde traject te volgen als wij gedaan hebben. Zonder onze financiële man zou het ons namelijk nooit gelukt zijn om in ons fantastische nieuwe huis aan zee te wonen!

 • D. Otten, Gemonde

  Om ons droomhuis te kunnen kopen zijn we in gesprek gegaan met hypotheek adviseurs van verschillende banken. Omdat ik ZZPer ben, waren ze allemaal erg huiverig en “ik moest over een paar jaar maar terug komen”.

  Via een compagnon ben ik vervolgens in aanraking gekomen met René de Jonge. Hij heeft me uiteindelijk wel aan de hypotheek kunnen helpen. Waar andere stopte, zag René de uitdaging en deed de extra stap die benodigd was. Daarnaast heeft hij ons ook geadviseerd over verzekeringen en hoe dit het beste te regelen. Een One-Stop kantoor dus.

 • Familie Man, Vleuten

  Via goede vrienden hebben we René de Jonge en zijn team leren kennen in 2006 en wij zijn hier erg blij mee geweest. We zijn zo tevreden geweest dat we onze hypotheek en verzekeringen bij de aankoop van ons volgende huis afgelopen  jaar later ook via René hebben laten afsluiten. René de Jonge en zijn team zijn professionals, met vele jaren ervaringen, die vooral uitspringen met hun klantgerichtheid, de drive om het maximale eruit te halen & daardoor een uitermate goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben waar je nog vele jaren daarna profijt van zult hebben.

  De laatste jaren hebben we in onze vriendenkring aardig wat mensen voorgesteld aan Rene die ons in alle gevallen erg dankbaar waren voor deze tip!

 • R. Libanon, Leiderdorp

  In 2012 ben ik alleen verder gegaan, na tien jaar in een maatschap voor fysiotherapie gezeten te hebben. Einde van dat jaar, viel ons oog op een jaren-dertig twee onder een kap huis. Ik wist dat wanneer ik in aanmerking zou willen komen voor een hypotheek ik zeker drie jaarcijfers zou moeten kunnen overleggen. Het was toen ook een hele moeilijke tijd economisch gezien en zeker in de huizenmarkt en hypotheekverstrekkingen. Ik achtte mijn kansen zeer klein, was nog geen jaar bezig. Ik draaide goed daar niet van, maar een hypotheek kon ik op mijn buik schrijven. René vroeg mij bij welke bank ik zaken deed, en vertelde mij dat hij goede connecties heeft bij banken en dat hij het zeker ging proberen. Met mijn jaarcijfers van de vorige praktijk en het kleine beetje van mij nieuwe praktijk, is René gaan praten als Brugman. Lang verhaal kort, het is hem gelukt. Wij zijn zeer gelukkig in ons nieuwe huis, hebben een goeie hypotheek weten te bemachtigen, die scherp is en prima binnen ons budget past. René en zijn team, hartelijk bedankt voor ons droomhuis.