Pensioenadvies ondernemer

Bent u ondernemer?

Bent u werkgever en wilt u de pensioenregeling voor uw werknemers goed geregeld hebben, of pensioenadvies hierover? Of wilt u dat de werknemers goed pensioenadvies krijgen over hun pensioenregeling?

Wellicht hebt u reeds ervaren dat dit lastige materie is, waarin recent veel is veranderd. We verwachten dat werkgevers de komende jaren nog veel te maken zullen krijgen met veranderingen in de werknemerspensioenen. Dit zullen niet alleen wettelijke veranderingen zijn, ook vanuit de werknemers zal de komende jaren veel behoefte zijn aan goede informatie en communicatie. Die behoefte zal sterk toenemen, zo verwachten we.

Als ondernemer zult u er echt baat bij hebben hierin goed te worden begeleid, een goede adviseur met de juiste werkwijze, deskundigheid en instelling naast u te hebben. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres en zijn wij uw aanspreekpunt. En ook hier staat kwaliteit bij ons voorop. Dat betaalt zich altijd terug.

Daarom werken we voor vragen en adviezen over uw werknemer pensioenen samen met een door ons zorgvuldig geselecteerde pensioenadviseur, zodat wij zeker weten dat u met de juiste persoon aan tafel zit. Op deze manier waarborgen we de deskundigheid en houden we de lijnen kort, precies zoals we willen werken.

Heeft u een BV, bent u Directeur Groot-aandeelhouder?

Ook voor vragen met betrekking tot de pensioenregeling van u als directeur grootaandeelhouder (DGA) kunt u bij ons terecht. Ook hier geldt dat dit dermate specialistenwerk is dat we hiervoor samenwerken met de juiste expert, zodat wij ook hier de kwaliteit kunnen waarborgen.

keyboard_arrow_up