Hypotheekadvies ondernemer

Hypotheek voor de ondernemer

U bent goed in ondernemen en wij in hypotheekadvies. Wij zijn graag de deskundige partner om u van het passende hypotheekadvies te voorzien.

Gelukkig hebben we de juiste contacten bij banken, die zijn echt goud waard, dat blijkt steeds weer.

Samen met onze creativiteit en ons doorzettingsvermogen is dit de ideale mix om echt het verschil te kunnen maken met het regelen van uw hypotheek.

Aparte projecten

Zoals een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap):
De aankoop van een woning via een CPO komt steeds vaker voor. De financiering hiervan vereist specifieke aandachtspunten en ervaring hoe dit aan te pakken.
Uiteraard kunt u ook voor de financiering van uw woning via een CPO bij ons terecht.

Een klant aan het woord

Om ons droomhuis te kunnen kopen zijn we in gesprek gegaan met hypotheek adviseurs van verschillende banken. Omdat ik ZZPer ben in Den Haag, waren ze allemaal erg huiverig en “ik moest over een paar jaar maar terug komen”. Via een compagnon ben ik vervolgens in aanraking gekomen met Rene de Jonge. Hij heeft me uiteindelijk wel aan de hypotheek kunnen helpen. Waar andere stopte, zag Rene de uitdaging en deed de extra stap die benodigd was. Daarnaast heeft hij ons ook geadviseerd over verzekeringen en hoe dit het beste te regelen. Een One-Stop kantoor dus.

keyboard_arrow_up