Kenmerkend voor ons kantoor

Na mijn studie Economie in Rotterdam had ik al snel door dat ik advies wilde geven. Aan particulieren en kleine ondernemingen, liefst met een klein team. Pas dan kan ik me onderscheiden en echt wat betekenen.

Nu ruim 15 jaar geleden ben ik met dit bedrijf begonnen. Een stap waar ik nog steeds gelukkig mee ben. Inmiddels is het een mooi bedrijf om trots op te zijn. Trots op het team waarmee we werken, maar zeker ook trots op onze klanten. Onze klanten zijn immers waar het om draait in ons bedrijf.

Wat wij doen blijft echt een “mensenbusiness”. Iedereen is anders en iedereen heeft een andere financiële situatie. Ik kom ook nog steeds verrassingen tegen. Dat maakt het wel zo leuk.

Een individuele benadering is echt vereist vind ik, goed luisteren naar wat een klant te zeggen heeft, wat is nu precies zijn situatie en wat zijn nu werkelijk de doelstellingen en wensen? Zo moet je werken. Eén van mijn taken is ervoor te zorgen dat René de Jonge Financieel Adviseurs u op die manier van dienst blijft zijn. U bent een individu, geen groep.

Vandaar dat mijn grootste ergernis de “veralgemenisering” – om het zo maar even te noemen – in de financiële dienstverlening is. Banken, verzekeraars willen graag grote groepen klanten bedienen en bedenken hier allerlei concepten voor. Prima om internet te gebruiken als informatiebron en efficiencymiddel, graag zelfs, maar de juiste hypotheek bereik je toch echt met maatwerk. Pas dan behaal je het beste resultaat, daar zit de winst voor de klant. Dat blijkt elke keer weer. Gelukkig ervaren onze klanten dat ook zo.

Rene de Jonge

Sport. Vind ik geweldig interessant. En mijn vrouw en kinderen natuurlijk. Helemaal in mijn element ben ik op de racefiets en dan het liefst als er nog wat bergen te beklimmen zijn. Een berg opfietsen blijft een fascinerend spel tussen lichaam en geest. Klinkt moeilijk, maar ’t is eigenlijk heel simpel: niet opgeven, het is maar een bergje.

Jan van Sittert

Ik woon met mijn gezin en 2 kinderen in Den Haag. Met veel passie beoefen ik sinds 2008 het vak bij René de Jonge Financieel Adviseurs. Passie omdat het vak zoveel breder is dan vaak wordt gedacht. Dat maakt het interessant en geeft toegevoegde waarde. Zo zal ik met u bekijken wat bij u past en wat de mogelijkheden zijn.

Peter van Dijken

Geboren en getogen in Leeuwarden koos ik – samen met toen mijn vriendin, nu mijn vrouw – voor Den Haag als nieuwe woonplaats. In Den Haag startte ik bij NUTS ziektekosten en heb ik het vak echt geleerd bij diverse werkgevers. Sinds 2011 werk ik met heel veel plezier bij René de Jonge in een team van uitstekend opgeleide en zeer bekwame adviseurs.

Dorinda Dukel

Erg op mijn plaats voel ik me bij het team van René de Jonge. Na een carrière van 10 jaar als juwelier-goudsmid en 14 jaar bij Van Lanschot als intern relatiemanager, is het fijn weer de ruimte en tijd te krijgen om klanten persoonlijke aandacht te geven. Deze betrokkenheid is immers van groot belang bij een goed advies!

Francien Schelhaas

Ik woon met mijn dochter in Den Haag. Na een cijfermatige opleiding en het grootste deel van mijn loopbaan in analytische functies, heb ik begin 2021 de overstap gemaakt naar het financiële advies. En sinds mei 2022 ben ik onderdeel van het team van René de Jonge. Mensen verder kunnen helpen en adviseren over financiële producten en steeds meer kennis opdoen maakt het voor mij zo leuk. En dat in een team waar een persoonlijke benadering en deskundigheid voorop staan. Iedere klant is weer anders.

keyboard_arrow_up